Lida van Twisk Vaktherapeut Beeldende therapie Professional Arts in Psychotherapy

Business in Being

Ik ben Lida Adeleide van Twisk mijn vak is mijn levenswerk, u kunt rekenen op een behandelaar met een hart voor mensen

Ik begeleid bij het inzicht krijgen in onbewuste overtuigingen en drijfveren middels het beeldende werk. Door dit inzicht wordt het mogelijk om te kiezen voor ander en effectiever gedrag. Ik stimuleer, concretiseer, vraag door, ben sensitief en doortastend en raak snel de essentie de kern aan. Ik werk concreet, specifiek, problematiseer niet, maar kijk naar het potentieel dat er  is.

Zelfwaardering en eigenliefde vinden door te Zijn wat je ten diepste bent, wat een toename van gezondheid en algemeen welzijn genereert en waardoor tevens relaties verbeteren.

Ik nodig je uit je strategieen ter zijde te leggen en je hart te openen. Het gaat er namelijk niet om, de manier waarop we leven te veranderen, het gaat over de herontdekking van wie het is die leeft.
Door toelaten en aanvaarden van gevoelens in het moment, wordt het mogelijk diepe acceptatie te ervaren van onverwerkte traumatische ervaringen . De Beeldende therapie is daarbij het medium die zulke transformatie processen in het gevoelsleven in beweging zet en daarmee ons innerlijk kan bevrijden en ruimte kan geven om weer nieuwe stappen in ons leven te nemen.

 

 

De lessen in mijn leven hebben mij de inzichten gebracht, hebben mij innerlijk doorkneed als boetseerklei. Mijn kwaliteiten liggen in het zien en doorgronden, het onderbewustzijn tot bewustzijn brengen, in liefde de maskerade afpellen. Wat overblijft is moedig zijn in kwetsbaarheid. Een lange weg om gewoon weer mens te kunnen zijn.  

Lida Adeleide van Twisk